Noelle Wijnstekers,

 partner

Noëlle Wijnstekers studeerde aan de Universiteit Maastricht en is sinds 2000 werkzaam als advocaat op het gebied van financieel recht (Wft, AFM, DNB). In 2011 heeft Noëlle Wijnstekers, samen met Frank ‘t Hart, Hart advocaten opgericht. Door gedurende haar carrière ook regelmatig projecten te doen voor banken, verzekeraars, beleggingsinstellingen en de toezichthouder (AFM) heeft zij een veelzijdig ervaringspectrum opgebouwd in haar vakgebied.


Noëlle adviseert over de Wft en procedeert in civielrechtelijke geschillen over financieel recht (zoals aansprakelijkheidskwesties, zorgplicht) en in geschillen tegen de AFM en DNB (bijvoorbeeld over know your customer/ken-uw-cliënt, beleggen, beleggingsinstellingen, marktmanipulatie). Ook begeleidt zij bedrijven bij het ophalen van kapitaal, waaronder de structurering en het schrijven van een prospectus (met of zonder goedkeuring van het prospectus door de AFM).

 

Naast haar werkzaamheden binnen de praktijk, publiceert zij regelmatig op het gebied van financieel recht en geeft zij presentaties en opleidingen over de financieelrechtelijke wet- en regelgeving, de AFM en DNB. Noëlle is lid van de Vereniging voor Financieel recht (VVFR) en de Vereniging voor Bestuursrecht (VAR). 

  

Daarnaast is Noëlle secretaris van de Tuchtcommissie DSI. 

 

 

 


+31 20 20 50 720
noelle.wijnstekers@hartadvocaten.nl

Download V-card
x