Nieuwsarchief juli 2022

Ken uw duurzame klant juli 2022

Vanaf 2 augustus aanstaande moeten beleggingsondernemingen de duurzaamheidsvoorkeuren van klanten uitwinnen als onderdeel van het ken-uw-klant beginsel. Casper Westerink legt in zijn column voor Investment Officer de belangrijkste verplichtingen uit en beantwoordt enkele prangende praktijkvragen. U leest zijn column hier.

Zorgplicht beleggingsverzekeringen juli 2022

Frank ‘t Hart heeft in Ondernemingsrecht een annotatie geschreven naar aanleiding van de prejudiciële beslissing van de Hoge Raad over de zorgplicht bij beleggingsverzekeringen. U leest de annotatie hier.

Unieke samenwerking Hart advocaten met het Verbond van Verzekeraars juli 2022

Vanaf november 2022 organiseren Hart advocaten en het Verbond online sessies waarbij voor de praktijk relevante duiding wordt gegeven aan Kifid-uitspraken. Iedere sessie bespreken Frank ’t Hart en Christian Wulf 4 tot 6 actuele uitspraken. Per uitspraak worden de feiten, belangrijkste overwegingen van het Kifid en enkele tips voor de praktijk gegeven. To the point en praktijk gericht dus. Inschrijven kan via deze link. Het persbericht van het Verbond van Verzekeraars leest u hier.